14 september 2017 – Feest! De Cas Spijkers Academie bestaat 10 jaar. Breng tijdens de beurs Gastvrij Rotterdam een bezoek aan de Cas Spijkers stand, het demopodium en de wedstrijdarena in hal 4/5 om kennis te maken met de studenten, om te ervaren en proeven wat het leven van een Cas Spijkers Academie student inhoudt!

Wedstrijdarena:
Tussen 1100 -1500 uur zal de kookwedstrijd Puur Wild voor de 3 keer plaatsvinden. Totaal 5 teams bestaande uit per team één jager en twee studenten van de verschillende Cas Spijkers academie strijden om deCas Spijkers wissel Bokaal. Deze wedstrijd wordt georganiseerd door Euro-Toques Nederland, Koninklijke Nederlandse Jagersvereniging en de Cas Spijkers Academie. Beschermheer van de Cas Spijkers Academie en voorzitter van de jury Cees Helder zal het winnende team en academie aanwijzen waar de bokaal komend jaar mag staan.

Demopodium:
Gedurende de dag zullen verschillende gastdocenten van de Cas Spijkers academie acte de présence geven om samen met de studenten fantastische gerechten te bereiden. Kom vooral luisteren en genieten.

1200 uur Menno Post, restaurant De Bokkedoorns ** Overveen
1300 uur Erik de Mönnink, restaurant De Swarte Ruijter * Holten
1400 uur Desemenzo Edwin Klaasen
1500 uur Maurits van der Vooren, restaurant Latour* Noordwijk