Waar leiden wij voor op?

Over ons

De Cas Spijkers Academie biedt zowel voor de gemotiveerde en fanatieke student met bovengemiddeld talent, als voor horecabedrijven hoog in de markt een schitterende kans. De TOP-opleiding is een allround-opleiding in het culinaire vlak onder direct toezicht van één van Nederlands bekendste koks: Jonnie Boer en team Librije.

Jonnie Boer neemt het stokje over

Jonnie Boer is chef-kok van driesterrenrestaurant De Librije in Zwolle. Hij runt het restaurant samen met zijn vrouw Thérèse (1971), vinologe en gastvrouw. Jonnie en Thérèse hebben twee kinderen, Jimmie en Isabelle. In 1993 namen Jonnie en Thérèse samen De Librije over. Kort daarna kregen zij hun eerste Michelinster. In 1997 jaar werd Jonnie SVH-meesterkok. In 1999 volgde de tweede ster en daarmee werd Jonnie de jongste tweesterren kok in Nederland.

Waar leidt de opleiding voor op?

Je kunt meedingen naar een plekje op onze academie als je een afgeronde basisopleiding Kok niveau 2 hebt of als je minimaal 1 à 2 jaar ervaring in de niveau 3 koksopleiding Zelfstandig Werkend Kok hebt. Een afgeronde Gastheer/Gastvrouw opleiding is geen toegang tot CASting Keuken.

Binnen de CSA behaal je binnen 3 jaar je gespecialiseerd restaurant Kok Diploma en het felbegeerde CSA-certificaat. 

Ben je als gastheer/-vrouw aangenomen dan werk je toe naar het diploma Gastronoom sommliere.

Dankzij de bijzondere wijze van opleiden, de nationale en internationale ervaring die je opdoet op de academie zul je merken dat dit een zeer geschikte opleiding is om je toptalent verder te ontwikkelen.

Onze vestigingen

LOCATIE BREDA

LOCATIE TWENTE

LOCATIE NIJMEGEN