4 april 2017 – Tijdens de beurs Horeca en Food Inspiratie in Venray op 20 maart wist de Cas Spijkers Academie Boxmeer tijdens twee verschillende wedstrijden de 1e plaats te behalen.

Bij de wedstrijd Young Talent Award behaalden Mathijs Krol, Tom Pfeijffer en Thomas Val het ereschavot na een zinderende Blackbox wedstrijd . In een tijdsbestek van 1,5 uur moest er een driegangen diner gekookt worden onder toezicht van een zeer elite jury met Nico Boreas, René Brienen, Bertus Liefting, Josephine Kookt en Erik Wijnhoven. Onze studenten wisten de jury te overtuigen met hun creativiteit , goed teamwork en vooral lekkere gerechten.

Op dinsdag 21 maart stond er een wedstrijd “docent-leerling” gepland en daar deden Leonie van Mierlo en Randy Woltman aan mee. De opdracht was het klassieke gerecht Beef Wellington te vertalen naar de huidige tijd. Leonie en Randy hielden het hoofd koel en haalden de winst binnen.
De hoofdprijs voor beide wedstrijden is een bezoek aan de fabriek van Rational in Duitsland met worksho , diner en overnachting! Een leuke prijs, en zeer verdiend!